Rick Brandsteder zet appartement in Oud-Zuid te koop

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Rick Brandsteder, die recent afkickte van zijn verslaving, zet zijn appartement in Amsterdam Oud-Zuid te koop voor het degelijke bedrag van 920.000 euro.

Dit meldt de website Bekende Buren. Volgens hen kan Rick met het appartement in Amsterdam Oud-Zuid een leuk bedrag binnenhalen.  In 2007 kocht de presentator het voor een bedrag van 490.000 euro en heeft er geen hypotheek op rusten. Als hij het verkoopt voor het bedrag waarvoor het in de verkoop staat, kan hij er dus een winst op pakken van maar liefst 430.000 euro.

Woonboot

Wie het stulpje van Rick Brandsteder koopt krijgt daar een woonoppervlakte van 106 vierkante meter voor terug. Het appartement telt vier kamers, waaronder twee slaapkamers en één badkamer. Het uitzicht vanuit de woonkamer en suite is adembenemend, je kijkt namelijk prachtig uit over het water. En wie heeft er tegenwoordig nou nog een huis zonder kookeiland? Ook in dit appartement mag deze natuurlijk niet ontbreken. Mocht Rick het appartement verkocht krijgen, zou het kunnen dat hij eindelijk zijn droom achterna jaagt; wonen op een woonboot.

Verslaving

Vorig jaar november kwam naar buiten dat Rick opgenomen was in een afkickkliniek. Aan het begin was het niet duidelijk waarvoor hij daar zat en zijn management hield het oppervlakkig door te zeggen dat hij ‘aan zichzelf aan het werken’ was. Afgelopen januari liep Rick herboren de kliniek weer uit. Hij liet in de media eigenlijk nooit iets los over zijn verslaving en de periode in de afkickkliniek, totdat hij meedeed aan Het Perfecte Plaatje. ,,Een aantal maanden geleden was ik hier met een verrotte kop aan begonnen: ik ging geen feestje of partijtje uit de weg. Ja, als je dan nu helemaal fris en helder wakker wordt, dan is het je gordijnen opengooien en de dag plukken”, vertelde hij aan presentator Tijl Beckand. De afkickkliniek was voor Rick een veilige haven, maar hij realiseert zich dat het echte werk pas begint buiten de poorten van deze veilige haven. Daarover zei hij tegen Tijl: ,,Nu begint het echte werk gewoon. Ik ga goed en ik ga ook niet te hoog van de toren blazen. Ik doe alles gewoon lekker relaxed.”

Tags

RICK BRANDSTEDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck