Rick en Claire stapelverliefd…maar kinderen beperken plannen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Rick Engelkes is nog steeds in de wolken met zijn Marie Claire. De twee, allebei gescheiden ouders, zij zo dol op elkaar dat ze praten over samenwonen. Het enige lastige is hoe ze de twee gezinnen willen samenvoegen. Want samenwonen betekent ook dat of Rick of Marie Claire met de kinderen moet verhuizen, en dat die kinderen van school moeten wisselen.

Vakantie

Pas een jaar geleden leerde Rick zakenvrouw Marie Claire kennen. De vonk sloeg meteen over. Beiden waren gescheiden en waren klaar voor een nieuwe relatie. Hoewel Rick twee dochters heeft en Marie Claire twee zonen denken ze er serieus over na om samen te gaan wonen. De kinderen hebben elkaar al ontmoet, en ze zijn zelfs als een groot gezin op vakantie gegaan! ,,Dat was erg spannend. Je hoort ook verhalen waarbij dat allemaal niet lekker loopt. Marie Claire was er best gespannen over. Ik misschien iets minder, omdat ik dan denk: ’Huppakee, gewoon het diepe inspringen, we gaan ervoor’. Uiteindelijk is dat ook wat we hebben gedaan en dat is goed bevallen”, vertelt de acteur aan De Telegraaf.

Verhuizen

De vakantie beviel goed en ook de kinderen konden het goed met elkaar vinden. Op dit moment wonen Rick en Marie Claire op een half uur rijden van elkaar af, en dat vinden ze eigenlijk te lang. Maar samenwonen gaat niet zo makkelijk met de kinderen. ,,Sinds de vakantie hebben ze elkaar niet zo heel veel gezien. Zo af en toe komen ze bij elkaar, maar dat contact moet eerst worden opgeschroefd voordat we gaan samenwonen. Dat moet allemaal op een organische manier gaan.” Daarnaast benoemt Rick ook een aantal praktische zaken, zoals de vraag wie bij wie intrekt. „Als je het aan de kinderen overlaat, staan ze natuurlijk niet meteen te trappelen. Het is aan ons om daar een wijs besluit over te nemen en de knoop concreet door te hakken.”

 

 

Tags

DOCHTERSKINDERENRELATIERICK ENGELKESSAMENWONENVERLIEFDZONEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck