Rico: ‘Als Jacky thuis is, ben ik er niet’

Door: DitjesenDatjes
06-05-2020

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De thuissituatie van Rico Verhoeven is de laatste maanden sterk veranderd. De kickbokser en de moeder van zijn kinderen, Jacky Duchenne, besloten uit elkaar te gaan. Dat vereist het maken van veel nieuwe afspraken.

‘Geen prettige situatie’

,,Jacky en ik zijn uit elkaar, dus we wisselen elkaar af bij onze dochters en zoontje”, vertelt Rico aan Veronica Magazine. ,,Als zij er is, dan ben ik weg en andersom. Dat is geen prettige situatie maar het heeft als klein voordeel dat ik buiten ons gezin nog een klein cirkeltje van andere mensen zie: een vriend, mijn zus en mijn moeder.” Het voormalige koppel doet er alles aan om hun kinderen zo min mogelijk te belasten met hun problemen. Rico denkt dat dat goed lukt. ,,We mogen op dit moment helemaal in onze handjes knijpen dat we zo’n groot huis hebben: er is een trampoline, er is een jacuzzi, er is een zwembad. De kinderen hebben dus veel afleiding.”

Geen huwelijk

Jacky en Rico waren dertien jaar bij elkaar en ontmoetten elkaar als tieners. Trouwen hebben ze nooit gedaan, want dat deden ze liever als de kinderen oud genoeg zouden zijn om het zich te kunnen herinneren. ,,Dat ze tijdens de rest van hun leven zouden denken: wow, dat was een mooie dag. Dat had ik voor ogen.” Helaas zal het daar niet meer van komen. Na een poosje relatietherapie te hebben gehad besloten de twee definitief uit elkaar te gaan.

Meer DenD