Rico breekt rib van interviewer

Door: Jessie Baltus
28-03-2020

Dit keer werd Rico Verhoeven in de maling genomen bij het SBS-programma Wie Het Laatst Lacht. Rico vrat zichzelf zo op tijdens de grap dat hij aan het einde de nep-interviewer iets te hard knuffelde…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Badr Hari

In deze aflevering van Wie Het Laatst Lacht werd Rico zogenaamd geïnterviewd door een Amerikaanse zender. Op Shownieuws is te lezen dat het bloed onder Rico’s nagels vandaan werd getrokken. De nep-interviewer stelde namelijk vragen in het kader van agressie en aanraking met justitie. Rico ging hier tegenin en tot overmaat van ramp deed de nep-interviewer blijken dat hij dacht dat hij Badr Hari voor zich had in plaats van Rico Verhoeven! Gelukkig kwam daar dan Wendy van Dijk met een voldane lach achter de schermen vandaan.

,,Bloemetje sturen”

Rico kon er wel om lachen, maar de interviewer kreeg wel een iets té harde knuffel. De interviewer zei nog als grap: ,,Ik denk dat je net mijn borstbeen hebt gebroken.” Rico en Wendy lachten, maar er zat dus een kern van waarheid in. Hij bleek later zijn rib te hebben gebroken. In het studiogesprek later bleek dus dat dit het geval was en Rico zei volgens Shownieuws tegen Wendy: ,,Nee! Dan moet ik die man echt even een bloemetje sturen.”

Bekijk hier de video terug.

Meer DenD