‘Rico en Gaby Blaaser hadden affaire’

Gaby Blaaser
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Rico Verhoeven en Jacky Duchenne zijn na dertien jaar uit elkaar. Ze lieten weten dat ze uit elkaar gegroeid zijn, maar volgens een bron speelt er iets anders. Rico zou zijn oog hebben laten vallen op een actrice en met haar een affaire hebben gehad.

‘Meer dan eenmalige affaire’

De naam Gaby Blaaser is de afgelopen maanden regelmatig gevallen. Wesley Sneijder zou met haar het bed hebben gedeeld en ook zijn broer Rodney is érg vaak met haar gezien. De blondine, die nogal pikante en uitdagende foto’s van zichzelf op sociale media post, zou volgens de bron erg intiem zijn geweest met Rico.

,,Hij is door de jaren heen flink naar zijn schoenen gaan lopen”, zegt de bron tegen weekblad Privé. De insider vertelt dat Rico een enorm ego heeft. ,,Het grootste probleem is dat hij zichzelf een wereldster vindt. Hij was de nummer één, niet alleen met kickboksen maar ook thuis.” Zijn relatie zou nooit op nummer één staan en Jacky zou op de hoogte zijn van de verhalen over de affaires van haar partner. ,,Zo gaat het verhaal dat hij al maanden iets heeft met GTST-actrice Gaby Blaaser. Steeds meer mensen kwamen daarachter, ook zijn vrouw.” Dat zou voor Jacky de druppel zijn geweest, want het zou niet bij een eenmalige ontmoeting tussen Rico en Gaby zijn gebleven.  ,,Rico en Gaby zouden zelfs willen gaan samenwonen”, zegt de bron. De vraag is natuurlijk of de bron de waarheid spreekt. Zeker is dat de kickbokser en Gaby Blaaser op dit moment geen relatie hebben, want de blondine is ‘The Bachelorette’ in het programma dat binnenkort wordt uitgezonden. Daarin gaat ze daten met meerdere mannen en kiest ze uiteindelijk de leukste uit.

Tags

affaireGaby BlaaserGezinJackyPriveRelatieRico VerhoevenScheidingThe BacheloretteUit elkaar

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie