Rico onder vuur voor stompen kandidaten

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Rico Verhoeven heeft gisteravond geen vrienden gemaakt toen de zesde aflevering van DanceSing werd uitgezonden. De deelnemers werden door de bokser onder handen genomen om een beter conditie te krijgen, maar de manier waarop Rico hen trainde schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat .

Kruipend

De kandidaten werden stuk voor stuk in hun buik gestopt door Rico. ,,Ik ga jullie een stukje meegeven met hoe we gaan doorbijten met situaties waarin het echt, echt heel zwaar wordt. En dat je lichaam eigenlijk zegt: ik ben klaar, ik wil niet meer. Maar, je lichaam is niet de baas. Je hoofd is de baas. Wij bepalen wanneer we stoppen, en niet ons lichaam. We gaan niet staand de deur uit, maar kruipend”, zei de kickbokser tegen de kandidaten.

Hoewel de kandidaten meedoen aan het programma om te dansen en te zingen, zetten ze zich honderd procent in tijdens de bootcamp. Rico ging alleen nét wat te ver, want een aantal kandidaten konden echt niet meer. Op Twitter laten kijkers weten dat ze vinden dat Rico’s training écht belachelijk is.

 

https://twitter.com/Crooltje65/status/1096135521343033354

 

 

Tags

BUIKPROGRAMMARICO VERHOEVENSLAANTRAININGTWITTER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck