Rico Verhoeven gaf de liefde op voor acteerdroom

Rico gaf liefde op voor acteerdroom
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rico Verhoeven is binnenkort te zien in de nieuwe film ‘Black Lotus’. Het is een droom die uitkomt, maar daar heeft hij een hoop voor moeten opgeven. Zelfs de liefde…

Hoewel ze onlangs pas officieel naar buiten kwamen met de relatie, zijn Rico Verhoeven en Naomy van Beem al bijna een jaar samen. En daarmee is een verzoening met Jacky Duchenne, met wie Rico dertien jaar samen was en drie kinderen kreeg, uitgesloten.

Wat was de reden van de breuk?

De reden van de breuk werd niet bekendgemaakt, maar Rico vertelde wel dat ze al voor lange tijd naar relatietherapie gingen. Wel gingen er geruchten rond dat Yolanthe Cabau iets te maken zou hebben met de breuk.

Yolanthe deelde destijds een video op Instagram waarin ze bloemen neerlegde bij het graf van haar vader. ,,Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 euro? Bofkont, ik heb nog nooit een Valentijnscadeau gehad!”, reageerde Jacky, die de reactie al snel verwijderde.

‘Dat viel thuis niet goed’

Toch bleek er niets te spelen tussen Rico en Yolanthe. Maar waarom ging het dan wél uit met Jacky? Volgens een vriend van het voormalige koppel zou het te maken hebben gehad met de acteerdroom van Rico.

,,Hij wil alles aanpakken, ook de kansen op een filmcarrière. Dat viel thuis niet goed”, zegt de vriend in weekblad Privé. ,,Dat Rico nu in volle arena’s staat en straks schittert op het doek in de internationale film Black Lotus is meer dan ze aan het begin van zijn carrière allebei voor mogelijk hadden gehouden.”

In plaats van te kiezen voor Jacky, koos Rico voor zijn acteerdroom. Maar gelukkig heeft hij inmiddels nieuw liefdesgeluk gevonden bij Naomy, die wel achter zijn droom staat.

Tags

jacky duchenneNaomy van BeemRico Verhoeven

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie