Rico Verhoeven geïnteresseerd in huis Patty Brard

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rico Verhoeven en zijn vriendin Naomy van Beem zijn toe aan de volgende stap. Ze zijn op huizenjacht en zagen het huis van Patty Brard voorbijkomen. Het stel besloot onaangekondigd langs te gaan voor een rondleiding.

Patty Brard schrok zich een hoedje toen er ineens een grote sportauto aan kwam rijden. De presentatrice had naar eigen zeggen een ‘hang-netflix-dag’ en zat in haar pyjama op de bank, toen plotseling de deurbel ging.

Onverwacht bezoek

,,Was het Rico Verhoeven met zijn vriendin. Die hadden wat gegeten in Ouderkerk en dachten: hier zouden wij ook wel willen wonen, aan het water”, vertelt Patty in Shownieuws. Het koppel wist kennelijk dat Patty er woonde en besloot aan te bellen met de vraag of ze even rond mochten kijken.

En die vraag kon Patty natuurlijk niet weigeren, want het optrekje staat inmiddels al een paar maanden te koop. ,,Interesse van potentiële kopers is er al geweest, maar je weet hoe het gaat: twaalf kijkers, twaalf zeikerds”, zei Patty vorige maand in weekblad Privé. ,,Je kunt nu eenmaal niet iedereen tevreden stellen.”

Gaan ze het kopen?

Inmiddels is het wéér een maand later en heeft Patty nog steeds geen koper kunnen vinden. Rico en Naomy zijn dan ook zeer welkom om een kijkje te nemen. Terwijl Patty zich niet liet zien, gaf haar man Antoine het koppel de rondleiding. ,,Ze hebben het hele huis bekeken van onder tot boven en vonden het prachtig”, vertelt Patty.

En tóch hebben Rico en Naomy geen bod gedaan. ,,Ze komen een kamer tekort. Zij heeft een kind uit een eerdere relatie en hij heeft er drie en die willen natuurlijk allemaal een eigen kamer.”

Tags

Patty BrardRico Verhoeven

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie