Rico Verhoeven het volgende slachtoffer van de ‘Drake-vloek’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Rico Verhoeven heeft vandaag een foto van hem samen met rapper Drake op zijn Instagram gepost. Daar is niks raars aan, toch schrokken zijn fans van de foto.

Fans van de kickbokser uit Halsteren reageren verschrikt onder zijn Instagrampost van vanochtend. ‘Je verliest je volgende wedstrijd.’ Ze maken zich zorgen omdat de afgelopen maanden veel sporters een foto met de rapper postte. Na het plaatsen van de foto verloren de sporters hun eerst aankomende wedstrijd.

Voetballers

Zo zijn er verschillende voetballers aan de gevolgen van de ‘Drake-vloek’ ten onder gegaan. Zo maakten Jadon Sancho van Dortmund en Pierre-Emerick Aubameyang van Arsenal een foto met Drake. Dortmund ging vlak daarna met liefst 5-0 onderuit tegen Bayern München, Arsenal verloor van Everton.

Bokswereld

In de bokswereld is er ook al een geval van de ‘Drake-curse’ voorgekomen. Zo verloor kooivechter Conor McGregor een wedstrijd nadat hij poseerde voor een foto met Drake, die een Ierse vlag vasthield.

Gelukkig staat Rico nog geen belangrijke wedstrijd te wachten, maar zijn volgende tegenstander zal er na de foto misschien wel meer zelfvertrouwen in hebben.

Niet druk maken

Verhoeven zelf lacht onder zijn post om de bijgelovige reacties. ,,Je kunt je eigen lot creëren en je eigen realiteit veranderen met gedachten, gevoelens en doelen. Probeer het eens. #nocurse’’, schrijft hij.

Tags

DRAKEKICKBOXERRAPPERRICO VERHOEVENSPORTVLOEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck