Rico Verhoeven hoeft zijn kinderen niet te zien met de kerstdagen

Rico ziet zijn kinderen niet met de kerstdagen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jacky Duchenne, de ex van Rico Verhoeven en de moeder van zijn drie kinderen, laat op Instagram doorschemeren dat Rico zijn kinderen met de feestdagen niet hoeft te zien. ,,Ik heb mijn kindjes de hele kerstvakantie”, schrijft Jacky.

Rico en Jacky ontmoetten elkaar in de vechtschool van haar ouders. De twee waren elkaars jeugdliefdes en waren samen sinds de wereldkampioen 17 jaar oud was. Samen kregen ze drie kinderen: Mikayla, Jazlynn en Vince. Na een relatie van ruim dertien jaar, maakten de twee in 2020 bekend uit elkaar te gaan.

Kerst zónder kinderen

Inmiddels heeft Rico een nieuwe liefde gevonden: Naomy van Beem. Hij zal dan ook ongetwijfeld de feestdagen met haar doorbrengen. Helaas geldt dit niet voor zijn kinderen. Jacky heeft op Instagram laten doorschemeren dat Rico er geen behoefte aan heeft om de feestdagen met zijn kinderen door te brengen.

Jacky is druk bezig met sporten, maar doet de komende periode een stapje terug om tijd door te brengen met haar kinderen. ,,Voor nu zou ik zeggen, laat het een beetje los, geniet van de feestdagen! Ik heb mijn kindjes beide kerstdagen en oud en nieuw en de hele kerstvakantie, dus ik ben gezegend”, schrijft ze in Instagram Stories.

Tags

JACKY DUCHENNENAOMY VAN BEEMRICO VERHOEVEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie