Rico Verhoeven is ‘Fighter of the Year’!

Door: Kees van der Made
31-12-2021

Rico Verhoeven mag zichzelf ‘Fighter of the Year’ noemen. De vechtsporter is erg blij met de benoeming en kijkt uit naar volgend jaar.

Rico Verhoeven is door GLORY uitgeroepen tot ‘Fighter of the Year’. GLORY Kickboxing is een vooraanstaande kickbox liga. Rico Verhoeven laat weten: ‘Ik kan niet dankbaar genoeg zijn. Op sportgebied was 2021 een geweldig jaar.’ Het gevecht tussen hem en Jamal Ben Saddik in GelreDome eerder dit jaar is benoemd tot ‘Fight of the Year’. Daarover zegt Verhoeven: ,,Ik vind het geweldig dat mensen opgewonden zijn over dit gevecht, maar ik wil me er ook goed over voelen. Het is erg moeilijk om tevreden te zijn met mezelf omdat ik en mijn trainer Dennis Krauweel naar de kleine details kijken.” Ondanks dat Verhoeven en zijn trainer pietluttig zijn, kunnen ze het wel eens zijn met de beslissing om het te benoemen tot gevecht van het jaar.

Tekst gaat verder onder de post

Hollywoodfilm

Rico Verhoeven kijkt ook al vooruit naar het volgende jaar. Via zijn Instagrampagina laat hij weten dat er grote dingen op stapel staan. Op dit moment is Verhoeven betrokken bij meerdere films. De film Bon Bini Holland 3 zit in post-productie en de Hollywoodfilm Black Lotus, waar Verhoeven een hoofdrol in speelt, wordt op dit moment voorbereid.

Meer DenD