Rico Verhoeven slaat Jandino gekneusde rib: ‘Ik lag 3 weken plat’

Rico slaat Jandino ziekenhuis in
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jandino Asporaat is enorm trots dat de film ‘Bon Bini Holland 3’ na twee jaar eindelijk te zien is in de bioscoop. In de film speelde hij ook een scène met Rico Verhoeven, iets wat hem duur kwam te staan. ,,Hij heeft mij een gekneusde rib bezorgd.”

In de film ‘Bon Bini Holland 3’ vecht Jandino met Rico Verhoeven. Hoewel ze van te voren hadden afgesproken hoe Rico moest slaan, ging het tijdens de opnames toch mis.

Onverwachte klap

Zonder waarschuwing gaf Rico Jandino een klap. En hoewel hij zei dat die amper kracht zette, voelde het voor Jandino alsof hij geen lucht meer kreeg. ,,Hij heeft mij een gekneusde rib bezorgd tijdens de opnames”, vertelt Jandino in weekblad Party.

De klap kwam zó hard aan, dat hij er drie weken last van heeft gehad. ,,Mensen denken dat ik een grap maak, maar ik heb na dat gevecht drie weken lang niet normaal kunnen slapen op mijn rechterzij!”

Geruchten

De afgelopen weken is Jandino vaker het onderwerp van gesprek van de dag geweest. Hoewel er eerder nooit geruchten rondgingen over zijn huwelijk met Shirley, zou Jandino onlangs tóch in de verleiding zijn gekomen.

,,Hij is niet trouw in zijn relatie en heeft volgens bronnen vast contact met een andere dame”, meldde Juicechannel op Instagram. ,,Hij heeft het namelijk meer dan gezellig met Robyn Yasmine, die dit maar al te graag verkondigd aan haar omgeving.”

Of de geruchten waar zijn of niet is niet bekend, maar inmiddels lijkt alles weer koek en ei te zijn tussen Jandino en Shirley. Op de première van de film werd hij vergezeld door zijn vrouw en de twee zagen er dolgelukkig uit.

Tags

Jandino AsporaatRico Verhoeven

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie