Rico Verhoeven verrast vriendin met peperduur kerstcadeau

Rico Verhoeven verrast vriendin met peperduur kerstcadeau
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Rico Verhoeven heeft zijn vriendin Naomi flink verrast met een peperduur kerstcadeau. De kickbokser heeft een gloednieuwe bolide gekocht, en doet uitgebreid verslag op Instagram.

De kickbokser kan niet wachten om het cadeau te geven. In een video op Instagram is ook de grote onthulling te zien, waarna Naomy hem in de armen valt als ze zich realiseert dat de gepimpte auto voor haar is. ,,Kerstmis komt vroeg dit jaar”, schrijft hij bij de video.

Kerst zonder kinderen

Rico Verhoeven en zijn nieuwe liefde Naomy van Beem zijn sinds vorig jaar zomer samen. Hiervoor had hij ruim dertien jaar een relatie met de moeder van zijn drie kinderen: Jacky Duchenne. Ze waren elkaars jeugdliefde. In 2020 ging het stel uit elkaar. Vorige week liet Duchenne op Instagram doorschemeren dat Rico zijn kinderen met de feestdagen niet hoeft te zien. ,,Ik heb mijn kindjes de hele kerstvakantie”, schrijft Jacky.

Kindje met nieuwe vriend

Inmiddels is ook Jacky weer gelukkig in de liefde: zaterdag maakte ze bekend dat ze is bevallen van een zoontje genaamd Zayn. Op Instagram deelt Jacky het fantastische nieuws met haar volgers. ,,Alles wat ik nodig heb!”, schrijft ze bij de foto waar haar pasgeboren baby Zayn op staat. 

Tags

KerstcadeauRico VerhoevenVriendin

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie