Rob de Nijs neemt het zekere voor het onzekere

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Het was nogal een rampzalig jaar voor zanger Rob de Nijs (76). Niet alleen hij maar ook echtgenote Henriëtte (50) kregen gezondheidsproblemen. Daardoor moesten ze goed nadenken over de zorg voor hun zoon Julius.

De 50-jarige Henriëtte moest vorig jaar ineens wegens een heftige nabloeding na een curettage met een ambulance naar het ziekenhuis. Tijdens haar ziekenhuisopname bleek dat ze ook hartproblemen heeft.

,,Ik hoef me geen grote zorgen te maken,’ vertelde Henriëtte in een openhartig interview aan Story. ,,Met medicijnen kan ik heel oud worden heeft de specialist me verzekerd.”

Parkinson

Ook Rob kreeg te kampen met fysieke tegenslag, hij had last een zogeheten tremor. ,,Mijn handen beven vaak, ik kan er niets aan doen. Dat trillen wordt aangestuurd vanuit de hersenen. Het zou Parkinson kunnen zijn, maar dat moet nog blijken”, liet Rob eerder weten.

Het koppel hoopt samen lang en gezond oud te worden. Maar voor het geval ze wel ineens wegvallen hebben ze een goede oplossing voor hun zesjarige zoon.

Moeder

,,De kans is grote dat Rob eerder komt te overlijden dan ik. Samen hebben we een vangnet van mensen gevormd. Een van mijn beste vriendinnen wordt dan zijn moeder, als ik het zo uit mag drukken”, bekende Henriette aan Story.

Tags

GEZONDHEIDMOEDERROB DE NIJSZIEKZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck