Rob Goossens sneert Martien Meiland: ‘Ondankbaar’

Rob Goosens
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Rob Goossens heeft gisteravond zijn irritatie aan Martien Meiland geuit. De tv-kenner vindt het vreemd dat Martien nog steeds zo veel fans heeft, terwijl hij zo ‘ondankbaar’ is tegenover zijn achterban. ,,Je kiest er toch zelf voor?”

In Shownieuws bespraken de tafelgasten de Kerst-special van de familie Meiland. Een grote hit van vorig jaar wordt dit jaar nog eens dunnetjes over gedaan. Vreemd, vindt Rob Goossens. Hij had verwacht dat Martien Meiland inmiddels wel uitgekauwd voer van de SBS zou zijn.

LEES OOK:

Harry Mens: ‘Martien Meiland is een kopie van knotsgekke vader’

Ondankbaar

Rob vindt Martien vooral erg ondankbaar tegenover zijn fans. Hij wijst hiermee op uitspraken van Martien, die in Jinek zijn ongenoegen uitte jegens de stormvloed van aandacht.

,,k kan er nog niet aan wennen dat je ineens een bekende Nederlander bent. Ja, het bevalt me wel op zich. Ik vind het ook helemaal niet erg als ik aangesproken word, zolang ze maar niet de hele dag bij de bel op ons hek drukken. Dan moet ik elke keer van mijn living naar de gang lopen en kijken wie het is. Dan zijn het altijd fans. Ik kan niet de hele dag naar buiten lopen,” zei Martien.

Erg ondankbaar volgens Goossens. ,,Ik heb vreselijk medelijden met die man. Het zal je toch maar gebeuren dat je de hele tijd fans te woord moet staan. Ik word hier een heel klein beetje cynisch van hoor. Dan denk ik: je kiest er toch verdorie zelf voor op het moment dat jij een realityster wordt?”

Goossens verwacht dat Martien binnenkort passé is.

,,Je hebt je fans nodig en wat Martien nu aan het doen is, gaat hem niet helpen om het op de lange termijn te bestendigen.”

Tags

KRITIEKMARTIEN MEILANDONDANKBAARROB GOOSSENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck