Rob Goossens verhuurt zijn bank als slaapplek: ‘Zo ontmoette ik mijn vrouw’

Rob Goossens verhuurt bank|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Je partner ontmoeten via een datingsite is inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Maar hoewel daar meestal de app Tinder voor wordt gebruikt, gooide Rob Goossens het over een andere boeg. Hij verhuurde zijn bank als slaapplek om vrouwen te ontmoeten.

Rob Goossens heeft zijn vriendin op een wel heel bijzondere manier ontmoet. Op de website coachSurfing zette hij zijn bank te huur als slaapplek. Zijn vrouw, die blijkbaar een slaapplek nodig had, huurde zijn bank voor een nachtje waarop de vonk tussen de twee oversloeg.

Couchsurfing

In Roddelpraat legt Rob uit hoe CouchSurfing in zijn werk gaat. ,,Je maakt een profiel aan waar je duidelijk maakt welk type boeken je bijvoorbeeld leest en het soort films dat je leuk vindt. En als eigenaar van de bank ga jij dan over de aanvragen.”

Hoewel Rob zegt dat de website niet per se draait om daten, heeft hij daardoor wel zijn partner Veranika Parmon ontmoet. Toen Rob in Amsterdam woonde en hij zijn bank te huur zette, stuurde Veranika een aanvraag en kwam ze langs om op de bank te slapen.

Een bijzondere manier van daten, maar wél met succes: die avond sloeg de vonk namelijk meteen over. Inmiddels zijn de twee trotse ouders van dochtertje Mia, die op 5 januari van dit jaar werd geboren.

Tags

BIJZONDERBIZARDATEDENNIS SCHOUTENJAN ROOSROB GOOSSENSRODDELPRAAT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie