Rob Kemps kapt interview Shownieuws af: ‘Zend dit niet uit!’

Rob niet blij met vragen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rob Kemps had vandaag een persdag omtrent het festival dat hij dit jaar geeft. Maar toen Shownieuws hem wilde interviewen, kapte Rob al snel het interview af. ,,Hij wil niet dat dat wordt uitgezonden.”

Volgens Yvonne Coldeweijer was het een ‘schamele opkomst’ vandaag. ,,Want alleen Shownieuws en Omroep Brabant waren blijkbaar aanwezig”, schrijft ze op haar juicekanaal. De pers kreeg twee ‘verboden vragen’ opgelegd. ,,Ze mochten namelijk niks vragen over Talpa en niks over zijn privéleven.”

Rob kapt interview af

Shownieuws besloot ondanks dat er toch naar te vragen. ,,Rob antwoordde dat hij soms naar Best komt om de kindjes te zien en dat hij van de rest van de tijd bij de achtergronddanseres is. Shownieuws ging hier verder op door en wilde nog van alles vragen over de kids en over de band met Miriam, maar Rob stopte hierna het gesprek.”

‘Zend dit niet uit’

Rob wil absoluut niet dat zijn antwoorden worden uitgezonden. ,,En de vraag over zijn kinderen ook niet”, vervolgt Coldeweijer. ,,Dus ze mogen wel je event promoten, maar je wil verder niks kwijt over je privéleven. Tja, zo werkt dat dus niet Rob.”

Miriam reageert

Miriam, de ex van Rob, liet eerder vandaag nog iets van zich horen op Instagram. ,,God verwijdert mensen uit je leven omdat hij gesprekken hoorde die jij niet hoorde”, luidde de tekst die Miriam op haar Instagram deelde. De tekst lijkt te verwijzen naar de break-up met Rob. ,,De ex van Rob Kemps heeft het nog steeds moeilijk met de break-up”, concludeerde Coldeweijer.

Vreemdgaan zat

Hoewel Rob eerder liet weten dat hij en Miriam ‘in goede harmonie’ uit elkaar zijn gegaan, zit het verhaal volgens de juicekoningin anders in elkaar. Yvonne stelt dat Miriam de relatie verbrak omdat ze het vreemdgaan van Rob helemaal zat was.

Tags

ROB KEMPS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck