Rob Kemps mist eerste stapjes kind: met nieuwe vriendin in Parijs

Rob laat ex zitten met de kinderen en viert feest met nieuwe vriendin in Parijs
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Terwijl Rob Kemps en zijn nieuwe vriendin de liefde in Parijs vieren, zet zijn dochtertje in Nederland haar eerste stapjes. ,,Dat zijn wel van die momenten dat je als vader bij je kind hoort te zijn.”

Rob Kemps geniet met volle teugen van zijn relatie met Stephanie Klaver, de achtergronddanseres waar hij de moeder van zijn twee kinderen voor achterliet. Rob is tot over zijn oren verliefd en íedereen mag het weten: hij en Stephanie zijn op liefdestrip naar Parijs en delen het ene na het andere romantische kiekje op Instagram.

Eerste stapjes

Maar terwijl Rob en Stephanie de liefde vieren, gebeurt er in Nederland iets bijzonders. Zijn dochtertje Lola heeft namelijk haar eerste stapjes gezet. ,,Tegelijkertijd verscheen op de Instagram van zijn ex Miriam een filmpje dat een van hun kindjes, die nog net niet 1 jaar oud is, de eerste stapjes heeft gezet”, vertelde Patty Brard in Shownieuws.

‘Ongepast’

Het zijn momenten die Rob als vader niet zou moeten missen, vindt Patty. ,,Dat zijn toch wel van die momenten dat je als vader eigenlijk wel bij je kind hoort te zijn en bij de moeder van je kind. Ik vind het toch wel een beetje ongepast.”

‘Betrapt’

Rob Kemps maakte twee weken geleden zijn relatie met Stephanie wereldkundig door ‘betrapt’ te worden door weekblad Story. Het was toen slechts twee maanden geleden dat hij en zijn ex Miriam hun breuk bekendmaakten. Hoewel je zou denken dat Rob zich daarom wat terughoudend zou opstellen, is niets minder waar: hij en Stephanie poseerde voor de cover van Story en ook nu delen ze alles over hun liefdesstrip.

Tags

ROB KEMPS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck