Robbert Boekema reageert op geruchten affaire Wendy

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Albert Verlinde heeft er vorige week voor gezorgd dat het leven van Robbert Boekema op z’n kop stond. De roddelkoning beweerde dat Wendy weleens verliefd kon zijn geworden op haar zakenpartner Robbert, en dat dat de reden is van de huwelijkscrisis met Erland.

Dramatische week

Omdat Wendy samen met Robbert samenwerkt voor het online fitnessprogramma DISQ, zien de twee elkaar vaak. Volgens Albert zou de vonk zijn overgesprongen tussen de twee. Story heeft aan Robbert gevraagd hoe het nu écht zit, en dat blijkt heel anders te zijn dan Albert vertelde. ,,Het was een dramatische week, ik vind het erg sneu voor Wendy en Erland”, zegt de man tegen het blad. ,,Als zoiets gebeurt, is dat nooit leuk. Zeker niet bij mensen die je zo goed kent. Dat dan op televisie wordt verteld dat Wendy een affaire met mij zou hebben….”

Robbert benadrukt dat Erland hem al eens had gewaarschuwd dat media kon beweren dat hij iets zou hebben met Wendy. ,,Laat één ding duidelijk zijn: ik heb géén relatie met Wendy en heb ook géén affaire met haar gehad.”

School

Al twintig jaar is Robbert gelukkig met zijn vrouw Suzanne, met wie hij twee kinderen heeft. Op hen is hij ontzettend trots. Dat hij afgelopen week negatief in het nieuws kwam, en er veel over hem is geroddeld valt hem zwaar. Vooral omdat de kinderen, die tien en zeven zijn, er last van hebben. ,,Die werden er op school naar gevraagd door andere leerlingen. Daar hadden ze echt last van, dus we hebben geel goed moeten uitleggen dat er niets aan de hand is.”

Robbert kan het niet alleen goed vinden met Wendy, want ook met Erland klikt het. Hij hoopt dan ook ontzettend dat de twee weer gelukkig worden samen. ,,Ik heb Wendy en Erland vrijdag nog heel lang gesproken en ben ervan overtuigd dat ze hier samen uit gaan komen. Als ik zie hoe ze met elkaar omgaan, zou het me verbazen als dat niet gebeurt. Er is totaal geen strijd of ruzie.”

Tags

AFFAIREERLAND GALJAARDHUWELIJKKINDERENMINNAARRELATIEROBBERT BOEKEMASCHEIDINGSCHOOLVREEMD GAANWENDY VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck