Robbie Williams blaast plan voor hek rond huis af na open brief

Door: Ditjes en Datjes
24-01-2023

Robbie Williams heeft zijn plan om een hoog hek om zijn huis in Londen te laten bouwen afgeblazen, na het verschijnen van een anonieme brief waarin hij belachelijk wordt gemaakt. Het hek zou onder meer tussen het huis van Williams en dat van Led Zeppelin-gitarist Jimmy Page komen te staan.

Tussen de twee buren botert het al langer niet volgens The Sun, maar of Page ook de schrijver van de brief is, is niet bekend. “Het huis van een Engelsman is zijn kasteel en hij zou dat recht moeten hebben”, aldus de briefschrijver over het plaatsen van een hek. “Wellicht dat het publiek wel meer baat zou hebben bij een hoger hek met een constructie die geluid tegenhoudt.”

Jimmy Page heeft wel openlijk problemen met een ruimte die Williams onder zijn huis laat bouwen, met een zwembad en sportruimte. Na zeven jaar plannen maken en bezwaar aantekenen, mocht het werk vorig jaar eindelijk starten, maar alleen met handgereedschap dat niet meer dan 9 kilo weegt. Dit omdat Page zich zorgen maakt om schade door trillingen aan zijn huis en kunstcollectie.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD