Robert de Niro haalt voor rechtbank uit naar Donald Trump: clown!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Robert de Niro heeft dinsdag voor de rechtbank in New York de pers te woord gestaan en uitgehaald naar Donald Trump. De Oscarwinnaar noemde de Republikeinse zakenman een “gevaarlijke clown” en zei dat hij een dictator wordt als hij in november wordt herkozen. De Niro profileert zich de afgelopen tijd steeds meer als een pleitbezorger voor de Democratische kandidaat Joe Biden.

“Toen Trump in 2016 meedeed, was het een grap”, aldus De Niro. “We hebben een tweede kans gekregen en dit keer is het niet om te lachen. Dit keer moeten we hem stoppen.” De persbijeenkomst van De Niro was niet van tevoren aangekondigd. “Als hij nu weer in het Witte Huis komt, gaat hij nooit meer weg”, aldus de gelauwerde acteur. “Is dat het land waar we in willen leven?”

De Niro deed zijn uitspraken op de dag dat in het strafproces tegen Trump de slotpleidooien worden gehouden. Trump wordt vervolgd voor het verdoezelen van zwijggeld voor een pornoster die zegt dat ze in 2006 seks met hem had. De oud-president spreekt dat tegen en zegt dat het een “gemanipuleerde rechtszaak is die nooit had mogen plaatsvinden.”

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck