Kijkers geloven ‘acteerwerk’ Robin bij Beau niet

Door: Tanja Brouwer
01-10-2019

Robin Martens zou afgelopen weekend een agent drie keer hebben geslagen. Haar management ontkent en gisteravond vertelde de oud GTST-actrice in Beau dat ze niet geslagen heeft. Veel kijkers geloven haar verhaal alleen niet.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Advocaat

,,Dit is niet mals, want dit is nou juist iets in de maatschappij waar we het mee te stellen hebben. Je zit hier naast je advocaat, dus je bent nu ook bewapend in de strijd gekomen. Wat gebeurde hier nou eigenlijk?”, begint Beau het gesprek nadat hij de beelden van de woeste Robin Martens laat zien. De actrice is afgelopen weekend betrokken geraakt bij een vechtpartij. Ze zou een agent drie keer hebben geslagen, mee naar het bureau zijn genomen en daar werd vastgesteld dat ze een hoog percentage alcohol in haar bloed had.

Robin, die naast advocaat Peter Plasman zit, vertelt hoe het verhaal volgens haar in elkaar zit. Zo zou ze niet dronken zijn, maar enkel een paar biertjes op hebben. En toen ze samen met een vriend naar huis wilde gaan zag ze dat de politie een jongen op de grond had gewerkt. Een kennis van haar vriend kende de jongen en vervolgens liep haar vriend naar de agent om te vragen wie de op de grond gedrukte jongen was. ,,Rot op”, zou de agent gezegd hebben volgens Martens. ,,Hij liep daarna weg en die agent pakte hem bij zijn keel en gooide hem op de grond. Hij ging met zijn hoofd tegen de auto.

Impulsief

Toen knapte er iets in Robin. ,,Toen ben ik impulsief er naartoe gelopen. Ik zag die agent op hem inslaan en het enige wat ik wilde is dat die agent stopte. Bas lag al op de grond, hij komt al niks meer. Ik zei: ‘Waarom de fuck doe je het nou?’ Ik was aan het schreeuwen, ik was in paniek, omdat ik wilde dat die agent ermee ophield.”

Op Twitter laten kijkers weten niets te geloven van het verhaal van de emotionele Robin.

 

https://twitter.com/Oops_the_Poops/status/1178946372122402816

 

 

 

Meer DenD