Roel van Velzen gaat scheiden

Door: Hans Jacobs
02-04-2019

Roel van Velzen heeft vandaag via zijn management laten weten dat hij en zijn vrouw Marloes gaan scheiden. De twee deelden 20 jaar van hun leven met elkaar, waren 8 jaar getrouwd en hebben twee zoontjes gekregen.

Ze zouden de beslissing samen hebben genomen. „Marloes en ik hebben in goed overleg besloten uit elkaar te gaan. We zijn er de afgelopen tijd achtergekomen dat we als goede vrienden gelukkiger zijn dan als geliefden. We blijven beiden voor onze twee zoons zorgen en zullen er samen alles aan doen om ze een fantastische jeugd te geven”, laat Roel weten in een verklaring.

Reden

Over de precieze reden voor het scheiden is nog niks gezegd. Het management van Roel vraagt dus ook om hun privacy te respecteren. Ook omdat het om een persoonlijk probleem gaat en het met zijn gezin te maken heeft.

Carriere

Roel van Velzen is een singer-songwriter die ook uit de voeten kan met enkele instrumenten. Roel zat ook in het eerste seizoen in de jury van The Voice Of Holland. Verder heeft de zanger voor zijn nummers een aantal mooie prijzen mogen ontvangen. Zo won hij in 2007 de 3FM Award voor beste nieuwkomer en was hij hetzelfde jaar genomineerd voor de TMF Award voor beste album.

Meer DenD