Rogier doet nieuwe onthulling over biologische vader

Rogier doet n ieuwe onthullingen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rogier Smit is ervan overtuigd dat Willem Oltmans zijn biologische vader is. Afgelopen weekend bezocht hij voor het eerst het graf en daar kwam hij met nóg een onthulling.

Na zijn hele leven het gevoel te hebben gehad dat er iets niet klopte, deed Rogier een tijdje geleden een DNA-test. Zijn vermoedens bleken te kloppen. ,,Ik heb een andere vader dan mij altijd is verteld”, onthulde Rogier in weekblad Story. Rogier confronteerde zijn moeder en zij biechtte al snel op dat Willem Oltmans de biologische vader is van Rogier.

Nieuwe onthulling

De ontdekking zorgt voor een bijzonder, maar dubbel gevoel. ,,Ik heb eindelijk bevestigd gekregen wie mijn échte vader is, maar meteen weet ik ook dat ik hem nooit zal ontmoeten”, vertelt Rogier in Story. Hij besluit voor het eerst langs te gaan bij het graf van zijn vader en daar komt hij met een nieuwe onthulling. ,,Wat ik nog even voor me wilde houden maar na de Story-publicatie van vorige week toch wel kwijt wil, is dat ik hem een keer gezien heb!”

‘Daar kan ik echt om huilen’

Rogier vertelt dat hij hem in de trein zag. ,,Hij zat tegenover mij! Hij had toen net zijn rechtszaak tegen de staat gewonnen. Ik wilde hem daarmee feliciteren. Hij leek echter een beetje ongemakkelijk, wat nerveus. Uiteindelijk heb ik hem niet gefeliciteerd.” Aan dat bijzondere moment denkt Rogier de afgelopen tijd vaak terug. ,,Nu lig ik ’s nachts vaak wakker en denk: Wat áls ik toen…? Of: Wat als hij mij had aangesproken? Daar kan ik echt om huilen.”

Tags

ONTHULDONTHULLINGROGIER SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck