Rogier niet eerlijk over biologische vader? ‘Verzonnen om aandacht te krijgen’

Verzint Rogier biologische vader verhaal?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rogier Smit deelde onlangs schokkend nieuws. In een warrige post op Instagram, die inmiddels verwijderd is, vertelde hij dat zijn vader niet zijn biologische vader is. Ex-man Frank Jansen weet wel waarom Rogier de post heeft verwijderd. ,,Misschien heeft hij dit verzonnen om aandacht te trekken.”

Rogier liet op Instagram weten dat hij altijd heeft geweten dat er iets niet klopt. ,,De afgelopen 48 jaar heb ik onrust in mezelf gehad omdat ik altijd verkeerd begrepen werd”, schreef hij. ,,Ik heb altijd gevoeld dat iets niet klopte. De ‘vader waar ik mee opgegroeid ben is niet mijn biologische vader.”

Aandacht trekken

Voor Frank Jansen komt dit nieuws compleet uit de lucht vallen. ,,Hier weet ik niets van”, zegt hij in gesprek met weekblad Story. Uiteraard kent Frank de vader van Rogier. ,,En nu zou deze man niet zijn biologische vader zijn. Tijdens onze relatie is dat nooit ter sprake gekomen. Misschien is het weer iets wat Rogier verzint om aandacht te trekken.”

‘Rogier maakt het altijd erger dan het is’

Waarom denkt Frank dat Rogier liegt? ,,Hij maakt het altijd erger dan het is, als ik dat zo mag zeggen”, legt Frank uit. ,,Hij komt uit een heel harmonieus gezin, groeide op met twee lieve zussen en is volledig in de watten gelegd. Hij was vroeger een beeldig jongetje met blonde krullen dat in de wieg al veel aandacht opeiste. En daar is hij nog steeds mee bezig.”

Niet serieus

Wel zegt Frank dat Rogier eerder liet weten dat hij zich niet thuis voelde bij zijn familie, maar die uitspraak nam Frank niet zo serieus. ,,Dan moest ik altijd lachen en zei ik dat ik dat ook weleens had, omdat ik anders dacht dan mijn ouders. Dat komt ook omdat je in een andere tijd dan je ouders opgroeit en dan krijg je die verschillen. Dat is een generatie-situatie”, aldus Frank. ,,Maar ik weet niet wat er precies in Rogiers familie is gebeurd dat hij dit nu naar buiten brengt. Ik heb geen contact meer met Rogier en ook niet met zijn familie. Dat vind ik prima.”

Tags

FRANK EN ROGIERFRANK JANSENROGIER SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck