Rogier over afkoopsom RTL: ‘Door Frank krijg ik niks’

Rogier krijgt niets door Frank
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Volgens geruchten zouden Rogier Smit en Frank Jansen een afkoopsom van 300.000 euro hebben ontvangen van RTL. Met die afkoopsom kon het contract, dat nog één jaar zou lopen, ontbonden worden. Maar Rogier zegt nu dat hij helemaal geen geld gekregen. ,,En hiervan is Frank de schuldige.”

Afkoopsom 300.000 euro

RTL heeft onlangs het contract van Frank en Rogier ontbonden, dat eigenlijk nog een jaar zou lopen. Volgens een verklaring van RTL was de beeïndiging in harmonie besloten en Frank bevestigde dit aan weekblad Weekend. ,,De insteek was hoe we netjes afscheid van elkaar konden nemen en dat hebben we keurig netjes gedaan”, aldus Frank.

Roddelpraat zou uit een betrouwbare bron hebben vernomen dat de twee een grote zak met geld hebben gekregen van RTL. ,,Ze hebben een deal gekregen. Om en nabij 300.000 euro”, zei Dennis Schouten in Roddelpraat.

‘Frank is de schuldige’

Maar volgens Rogier is hier niets van waar. ,,Was het maar zo’n feestje. Van dit verhaal klopt helemaal niks. We hebben geen 3 ton euro gekregen”, laat hij weten aan BekendeBuren. ,,We zijn gewoon zonder afkoopsom de laan uitgestuurd. En hiervan is Frank de schuldige. Ik heb namelijk een uitstekende advocaat op het gebied van arbeidscontracten.”

Rogier is dan ook woest dat Frank dit achter zijn rug om onderhandeld heeft. ,,Frank heeft dit allemaal achter mijn rug uitonderhandeld. Als ik daar mijn advocaat op zou hebben gezet, dan hadden we wel kans gehad op die drie ton euro tot wellicht nog veel meer.”

Tags

Frank en ROgierFrank JansenRogier Smit

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie