Rogier Smit heeft horrorvakantie op Ibiza

Rogiers horrorvakantie op Ibiza
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rogier Smit had enorm veel zin in zijn vakantie naar Ibiza. Maar in tegenstelling tot half bekend Nederland dat het Spaanse eiland hélemaal geweldig vindt, is Rogier er niet over te spreken. ,,Stomste eiland ooit!”

Na twee dagen al zat

Op zijn Instagram Stories lucht Rogier zijn hart. ,,Eigenlijk wilde ik al mijn hele leven niet naar Ibiza gaan”, begint hij de video gebrekkig in het Engels.

,,Maar ik deed het toch. Ik zou zes dagen gaan, maar de Spaanse mensen hier zijn niet aardig.” Na slechts twee dagen is hij het al helemaal zat. Volgens hem zijn de Spanjaarden in Barcelona en Madrid veel leuker.

‘De slechtste vakantie ooit!’

Daarnaast geeft Rogier nog een aantal redenen waarom hij het eiland ‘verschrikkelijk’ vindt. ,,Het internet is heel slecht en als ik op een eiland ben verwacht ik dat ik constant de zee kan zien. Maar hier? Je ziet alleen naaldbomen. Dat is gewoon niet leuk!”, klaagt Rogier.

Tot slot waarschuwt hij zijn volgers die af willen reizen naar Ibiza. ,,Alles is lelijk hier. Doe het niet! Ik zou zelf nooit teruggaan, zelfs niet als ik een miljard euro zou krijgen. De slechtste vakantie ooit!”

Divagedrag

Het is ook maar de vraag of de mensen op Ibiza Rogier nog eens zouden willen ontvangen. Volgens insiders gedraagt Rogier zich als een echte ‘diva’ en wil hij ook zo behandeld worden. Hij bleek in de sportschool zijn pasje te zijn vergeten en schold de balie-medewerker uit toen zij hem niet herkende. ,,Hij deed de ‘weet je wel wie ik ben?’ en schold haar daarna uit”, zegt de insider tegen het Instagramaccount Fawrynotsawry.

Tags

Frank en ROgierfrank rogierIbizaRogier Smit

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie