Rogier Smit ondergaat transformatie

Rogier begonnen aan transformatie|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rogier Smit ondergaat een bijzondere transformatie. Op Instagram heeft hij zijn achternaam ‘Smit’ veranderd in ‘Oltmans’. Rogier is er namelijk van overtuigd dat Willem Oltmans zijn biologische vader is. ,,Ik heb het zwart op wit…”

Omdat Rogier altijd al het gevoel heeft gehad dat zijn vader niet zijn biologische vader is, heeft hij een tijdje geleden besloten een DNA-test te doen. ,,Het klopte: ik heb een andere vader dan mij altijd is verteld”, onthult Rogier in gesprek met weekblad Story. Maar die grote onthulling zorgde ook voor teleurstelling: zijn biologische vader is namelijk al overleden.

Zwart op wit

Volgens Rogier is hij de zoon van de journalist en schrijver Willem Oltmans. Hoe hij dat zeker weet? ,,Ik ben op een gegeven moment naar mijn moeder gegaan en heb het haar gevraagd. Zij heeft mij verteld dat Willem Oltmans mijn vader is. Ik heb dat ook zwart op wit.”

Hoewel Rogier al een tijdje weet dat Willem zijn vader is, heeft hij er bewust voor gekozen om het niet meteen met iedereen te delen. ,,Ik heb het eerst zelf verwerkt”, legt hij uit. ,,Nu ik het een plek heb kunnen geven, kan ik het delen. Het is natuurlijk niet zomaar uit de lucht komen vallen. Dat hij mijn vader is, vermoedde ik al jaren.”

Transformatie

Nu Rogier het nieuws heeft verwerkt heeft hij een grote transformatie ondergaan. Voortaan gaat hij kennelijk niet meer als Rogier Smit door het leven, maar als Rogier Oltmans. Zijn bio op Instagram heeft hij in ieder geval al veranderd.

Tags

ROGIER SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck