Rogier Smit woest op RTL Boulevard: ‘Allemaal leugens’

Rogier Smit is woest op Boulevard
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rogier Smit is woest op RTL Boulevard. Gisteren werd gemeld dat hij beslag heeft laten leggen op de bankrekeningen van Frank, omdat hij bang is dat Frank een deel van zijn geld zou wegsluizen. Maar volgens Rogier is daar niets van waar. ,,Allemaal leugens.”

Frank en Rogier liggen opnieuw in een juridische clinch. Rogier heeft beslag laten leggen op de bankrekeningen van Frank en de rechtbank in Den Haag heeft inmiddels beslist dat dat beslag onmiddellijk moet worden opgeheven.

Frank kon nog geen kopje koffie afrekenen

Frank, die allesbehalve mediaschuw is, sprak hierover met De Telegraaf. ,,Rogier eist al een tijdje geld van mij en ik van hem. Ik denk, ik weet bijna zeker, dat ik wat mijn eisen betreft in mijn recht sta. Rogier denkt daar totaal anders over. Kennelijk bang dat ik een deel van mijn banksaldo zou wegsluizen, liet hij beslag leggen”, aldus Frank.

,,Ik kon sindsdien nog geen kopje koffie afrekenen. Gelukkig waren er een aantal mensen in mijn directe omgeving die me niet aan mijn lot hebben overgelaten. Ze hebben me even uit de brand geholpen.” Gelukkig heeft de rechter in het voordeel van Frank beslist en kan hij binnenkort weer bij zijn rekeningen.

‘Allemaal leugens’

In de uitzending van RTL Boulevard gisteren kwam de juridische strijd tussen Frank en Rogier ook weer ter sprake. Er werd gemeld dat Rogier zijn ex na het kort geding nog ‘de huid vol heeft gescholden’. Maar volgens Rogier is hier helemaal niets van waar.

In zijn Instagram Stories deelt hij een foto van hem en Frank waar hij heel groot RTL Boulevard in heeft getagd. In koeienletters heeft hij erbij geschreven dat het allemaal leugens zijn. Toch blijft Rogier zwijgen tegen de media, want ook gisteren wilde hij niet reageren op de beschuldigingen van Frank.

Tags

Frank en ROgierFrank Jansenfrank rogierRogier Smit

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie