Rogier sneert naar Frank: ‘Zeg maar niets meer’

Rogier haalt uit naar Frank|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rogier Smit is zijn ex Frank Jansen helemaal zat. Nadat Frank vele keren naar de media stapte en met modder blijft gooien, vindt Rogier het genoeg geweest. ,,Zeg maar niets meer”, sneert hij naar zijn ex.

Frank blijft moddergooien

Na alle sneren die Rogier ontving van Frank via de media, vindt hij het genoeg geweest. De twee blijven maar moddergooien naar elkaar en het gaat van kwaad tot erger. Rogier houdt in de media zijn lippen stevig op elkaar, maar een vriend van hem besluit het voor Rogier op te nemen.

,,Hij wil helemaal geen ruzie. Dit moet ophouden. Als het aan Rogier ligt, gaan ze voortaan normaal met elkaar om en zien ze elkaar eventueel voor een kopje koffie. Maar het lijkt erop dat Frank dat niet wil”, aldus de vriend in weekblad Story. Zo zou Rogier regelmatig hebben voorgesteld om samen om de tafel te gaan zitten in plaats van te procederen. ,,Maar Frank reageert daar niet op.”

Rogier slaat terug

Inmiddels heeft Rogier een sommatiebrief naar Frank gestuurd. Hierin eist hij dat Frank niet langer in de media over hem praat. Hij heeft Frank gevraagd om voor afgelopen vrijdag te reageren, maar dit heeft hij niet gedaan. Ondertussen blijft Frank vrolijk verder praten met de media en kiest Rogier ervoor om terug te slaan via zijn Instagram Stories. Hij deelt een nummer van AndrĂ© Hazes met ‘Zeg maar niets meer’.

Tags

Frank en ROgierFrank Jansenfrank rogierRogier Smit

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie