‘Rolex-bende probeerde Djarno te wurgen’

Djarno Hofland|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Djarno Hofland is het slachtoffer geworden van de Rolex-bende. Dat weet De Telegraaf. De manager van André zou in de vroege ochtend van 3 september zijn overvallen.

Politieonderzoek

Het gaat om de gouden horloge die Djarno van André heeft gekregen. De zanger gaf zijn neef het klokje voor zijn verjaardag, dat was te zien in de soap ‘Ik haal alles uit het leven’. In het klokje stond de tekst ‘Voor’t leven’ gegraveerd. Weekblad Privé vroeg Djarno naar de beroving. ,,In het belang van het politieonderzoek is mij op het hart gedrukt er niets over te zeggen”, zegt hij tegen Privé.

In Opsporing Verzocht, het programma waarin er aandacht werd besteed aan de overval, werd de identiteit van het slachtoffer niet bekend gemaakt, maar De Telegraaf weet dat het om Djarno gaat. De gewapende bende zou Djarno hebben opgewacht. Vervolgens werd hij mishandeld en de daders zouden zelfs geprobeerd hebben Djarno te wurgen. De bende vertrok met het gouden horloge en met een geldbedrag.

Slachtoffers

Djarno is niet de eerste die slachtoffer wordt van de Rolex-bende. De vader van Nicolette van Dam, René van Dam, werd begin dit jaar op klaarlichte dag overvallen. De man liep zwaar lichamelijk letsel op. In november van 2018 overkwam Estelle Cruijff datzelfde. Zij liet weten dat het maanden duurde voordat ze weer alleen de straat op durfde.

Wie de daders zijn is onbekend. Drie mannen zitten nog vast voor de eerdere berovingen.

https://www.instagram.com/p/Byp8B-VCy-j/

 

Tags

ANDRÉ HAZESDE TELEGRAAFDJARNOPRIVEROLEX

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck