‘Rolf Sanchez deelde bed met lid OG3NE’….wie van de drie?

Rolf Sanchez
Door: DitjesenDatjes
20-02-2020

Was het Lisa, Amy of Shelly? Dat vragen veel mensen zich af na het zien van het Youtube-programma MTV Sit Down waarin Rolf Sanchez (38) vertelde het bed te hebben gedeeld met een van de zussen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Geheimzinnig

De zanger werd gevraagd of hij wel eens seks had gehad met een bekende Nederlander. Hij lijkt maar al te graag willen antwoorden en moet lachen. ,,Ja, ik ben weleens met een BN’er naar bed geweest.” In eerste instantie doet hij geheimzinnig en zegt dat hij niet wil zeggen met welke vrouw dat was. Maar hij zwicht, nogal makkelijk, om toch een aantal hints te geven. En die hints zijn nét wat te duidelijk. ,,Ze heeft meegedaan aan het songfestival en ze zijn meerstemmig.” Dat kunnen natuurlijk maar drie personen zijn: de leden van OG3NE.

Rolf en een van de zussen zouden dus erg intiem zijn geweest maar de zanger laat wel weten dat ze niet helemaal ‘all the way’ gingen. ,,Echte seks is niet gebeurd, maar alles daarvoor wel.” Om wie van de drie het ging wil Rolf niet zeggen, maar wel laat hij weten dat hij Amy het knapste vindt van de drie.

Partners van zussen

Als het inderdaad om Amy (24) gaat is het te hopen dat het onderonsje tussen haar en Rolf al lang geleden. De zangeres heeft namelijk al ruim drie jaar een relatie met Stan. Ook Lisa is al jaren samen met Ergin en Shelly woont net zoals haar twee zussen samen met haar partner.

Meer DenD