Romance tussen Gaby en Jordy toch niet over?!

Gaby Blaaser
Door: Lies Jansen
16-07-2020

Veel kijkers lieten zich gisteren uit over de bijzondere aflevering van De Bachelorette. Met nog maar vier mannen in de aflevering maakte Gaby de keus om met twee mannen door te gaan. Hoewel ze een enorme chemie leek te hebben met Jordy, stuurde ze hem naar huis.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Voorval deed romantiek de das om

Kijkers reageerden geschokt toen Jordy niet werd gekozen voor de ‘finale’. Het leek er zeker op dat de twee elkaar helemaal hadden gevonden. Maar een voorval deed voor Gaby een romantische klik de das om. Zo zou Jordy tegen de mannen hebben gezegd dat de twee hebben gezoend, terwijl het volgens Gaby alleen ging om een ‘kusje’.

Reactie Jordy

Jordy kan het niet laten en reageert op de aflevering. ,,Ik had nooit gedacht dat er zoveel mensen achter mij zouden staan, wat zijn jullie geweldig zeg! Krijg daardoor de kracht en motivatie om lekker door te gaan waarmee ik bezig ben, jullie zijn nog niet van me af!”, laat hij op zijn Instagram weten. 

Toch romance tussen Jordy en Gaby?

Het lijkt er ook op dat Jordy een hint achterlaat voor de kijkers. Met de tekst: ‘I’ll be back’, plaatst hij een foto van zichzelf. Is de romance tussen Gaby en Jordy dan toch niet over? Eerder publiceerden we een artikel over de mogelijk winnaar van De Bachelorette.

Meer DenD