Romy Monteiro ook bij musical Aida niet welkom?

Romy overal uitgekotst
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Romy Monteiro heeft dit jaar niet de hoofdrol gekregen in de musical The Bodyguard. Volgens geruchten zou er ‘knallende ruzie’ zijn geweest. Romy zei eerder nog auditie te doen voor de musical Aida, maar ook daar heeft ze de hoofdrol niet gekregen. Is ze ook bij deze musical niet welkom?

Romy zei in een interview met het AD dat ze alleen voor de musical Aida auditie wil gaan doen. ,,Dan ga ik auditie doen voor de rol van Aida”, zei Romy. ,,Ik zag mijn moeder in Aida spelen toen ik een meisje van tien was.”

Romy ook niet in Aida

Maar tot grote verbazing van fans, speelt Romy helemaal niet in de musical Aida. Het zorgt voor een hoop vragen. ,,Romy heeft in eerdere interviews aangegeven enkel auditie te doen voor Aida mocht die terugkomen. En warempel die is teruggekomen maar wie speelt er in Aida. Niet Romy…”, schrijft iemand aan Yvonne Coldeweijer.

Ziekmelden

Coldeweijer vraagt zich af of Romy überhaupt wel is benaderd voor deze musical. Eerder deze week meldde ze dat er een hoop gebeurd is achter de schermen bij The Bodyguard. ,,Romy meldde zich om de haverklap ziek, maar in de tussentijd werd ze wel gespot tijdens het winkelen!”, meldde Coldeweijer op Instagram. ,,Er was zelfs een periode dat Romy nog maar een keer in de week speelde. En er waren inmiddels vijf mensen die haar rol aan het coveren waren.”

‘Drie uur te laat’

Later werd The Bodyguard vervangen door Tina Turner. Maar omdat die musical niet goed liep, besloot Stage Entertainment The Bodyguard weer tijdelijk terug te brengen. Romy werd opnieuw opgetrommeld voor de hoofdrol. ,,,De eerste repetitiedag brak aan… en geen spoor van Romy. Wat denk je? Ze kwam drie uur te laat binnen, terwijl de hele cast op haar moest wachten”, schreef Yvonne.

Tags

ROMY MONTEIRO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck