Rossana boos en verdrietig: ‘Onze naam moet gezuiverd worden’

Rossana Kluivert
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Door de uitzending van Opgelicht?! heeft Rossana nachten niet goed geslapen. Ze heeft veel verdriet van de informatie die in de uitzending is verteld, want volgens haar is het niet waar. Ze is bang dat alles wat ze afgelopen jaar heeft opgebouwd door het programma kapot is gemaakt.

Boos

,,In het begin was er ongeloof. Daarna verdriet, alsof je geen adem meer kunt krijgen. Slapen gaat niet meer. Ik heb de hele nacht gehuild, onze vrijwilligers huilen”, zegt Rossana tegen De Telegraaf. In Opgelicht?! werd het Kluivert Dog Rescue Center op Curacao besproken. In de aflevering waren lokale bewoners te zien die lieten weten geen idee te hebben waar het centrum was en waar het gebouwd ging worden. Ook is uitgezocht dat Rossana helemaal geen duizenden honden gered heeft, zoals ze zelf beweerde. Maar dat ze slechts tientallen honden heeft geholpen. De vrouw van Patrick vertelt in De Telegraaf dat ze kapot is van de uitzending. ,,We waren zoiets moois aan het opbouwen. Nu ben ik vooral boos.”

Flauwvalt

De enige oplossing die Rossana kan bedenken is zelf vertellen hoe het werkelijk zit en laten zien en presentator Jaap Jongbloed laten zien dat het anders zit. ,,Dan zal ik hem bij elke scène uitleggen hoe die tot stand is gekomen. Ik denk dat hij flauwvalt als hij ziet wat er allemaal niet klopt van de uitzending. Als hij niet bereid is om met mij om de tafel te gaan zitten, vind ik het een laf persoon. Onze naam moet gezuiverd worden.”

Tags

BoosDe TelegraafKluivertKluivert Dog Rescue CenteropgelichtRossanaVerdrietig

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie