Rossana Kluivert voor zesde keer in ziekenhuis

Door: Ditjes en Datjes
24-10-2019

Nogmaals een tegenslag voor Rossana Kluivert en haar familie. De vrouw van Patrick is namelijk wéér opgenomen in het ziekenhuis. En niet één, niet twee maar wel liefst zes keer in de afgelopen weken!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Aan het infuus

,,Een paar weken geleden heb ik een bacteriële infectie opgelopen” vertelt Rossana Kluivert aan weekblad Story. Ze moest in het ziekenhuis zelfs aan het infuus. ,,Omdat ik vervroegd in de overgang ben en twee keer kanker heb gehad, heb ik een mindere weerstand. Dus ben ik vatbaarder voor infecties” laat zij weten. ,,Deze bacteriële infectie was zo hevig dat ik zes keer in het ziekenhuis aan het infuus moest. En ik kreeg ozontherapie” aldus de sterke vrouw. Ze laat weten dat de therapie goed helpt en dat ze zich al stukken beter en minder vermoeid voelt.

Bezorgde Patrick

Toch maakt haar man Patrick Kluivert zich nog steeds zorgen. Hij vindt de therapie niet genoeg en wil dat zijn vrouw gas terug neemt. Hij laat weten dat zijn vrouw ietwat te hard werkt op Curaçao. Daar heeft Rossana een hondenopvang opgezet genaamd Kluivert Dog Rescue Center Curaçao en heeft het er maar druk mee. Daarnaast heeft ze ook nog werkzaamheden in Nederland en is door het tijdverschil ook ’s nachts bereikbaar. Maar Patrick weigert dat zijn echtgenote naar haar telefoon kijkt in de late uurtjes.

Kanker

Rossana Kluivert heeft al twee keer kanker gehad en ook twee keer deze strijd gewonnen. Eerst werd er in 2013 lymfeklierkanker bij haar geconstateerd en vijf jaar later ook nog eens borstkanker.

Meer DenD