‘Rossana zet honden op eerste plek’

Door: DitjesenDatjes
18-10-2018

Rossana Kluivert is een enorme dierenvriend. Ze houdt zoveel van honden, dat ze haar eigen operatie heeft uitgesteld voor de beestjes.

Benefietgala

Deze week wordt Rossana geopereerd. Haar eileiders en eierstokken worden preventief verwijderd. Eigenlijk zou de operatie al eerder plaatsvinden maar de voetbalvrouw heeft de artsen gesmeekt de operatie uit te stellen. ,,Omdat ik de kans kreeg een groot benefietgala voor onze hondenopvang in Amsterdam te organiseren, heb ik ze gesmeekt om de operatie uit te stellen. Gelukkig gaven ze daar toestemming voor”, vertelt Rossana aan Story.

De benefietavond was succesvol, en nu draait het dus weer even om Rossana. Gelukkig maakt haar man Patrick Kluivert veel tijd vrij voor zijn zieke vrouw. ,,Voor mijn baan als assistent-bondscoach van Kameroen heb ik gelukkig kunnen bedingen dat ik op alle belangrijke dagen bij mijn vrouw kan zijn. Het is gebeurd dat ik me een dag later bij het team voegde omdat Rossana me nodig had. Daar gaat niets boven.”

Tweede plek

Gelukkig vergeet Patrick Rossana dus niet, want ze zet zichzelf wel eens op de tweede plek. ,,Ze is zo begaan met die hondenopvang, dat ze zichzelf weleens vergat”, zegt Patrick. ,,Het minste wat ik kan doen is er voor haar zijn. Ook wanneer ze zegt me niet nodig te hebben.”

Meer DenD