Roxeanne doet nogal opmerkelijke onthulling

Roxeanne Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Door alle dagen thuis te zitten is het moeilijk om een vast ritme aan te houden. Iets langer doorslapen, op andere tijden eten en later naar bed gaan zullen veel mensen nu doen, maar Roxeanne is haar ritme echt helemaal kwijt. Ze vergeet namelijk iets heel belangrijks…..

Niet douchen

In een videogesprek met Merel Westrik in Ladies Night vertelt Roxeanne over hoe ze de afgelopen dagen heeft ervaren. Ze blijkt daar wel héél eerlijk over te zijn, want ze deelt een detail dat niet iedereen wil horen….
,,Mijn vriend zei gister: ‘Rox, het is dag 6 dat je niet hebt gedoucht’“, vertelt ze in het programma. Haar excuus? Haar zoontje Fender houdt haar veel bezig.

Weinig stappen zetten

Erik en Roxeanne zitten niet de hele dag binnen want ze delen regelmatig kiekjes en filmpjes dat ze samen met hun zoontje gaan varen. Zo zijn ze toch nog lekker buiten maar komen ze niet in de buurt van andere mensen. Wat ze ook doet nu is eindelijk al haar kruidenpotjes sorteren. Toch merkt Roxeanne, die het afgelopen jaar veel kilo’s is kwijtgeraakt, dat veel thuiszitten niet echt goed is voor haar lichaam. Ze deelt op haar Instagram Story’s namelijk een screenshot van haar stappenteller en die van haar vriend. Terwijl Erik ruim 7000 stappen heeft gelopen, komt Rox op de 852…..

Tags

CORONADOUCHENERIKROXEANNE HAZESVERGETEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck