Roxeanne Hazes post bijzondere naaktfoto

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Sinem Toprak

Roxeanne Hazes post een naaktfoto op Instagram waar te zien is dat ze hoogzwanger is. De jonge moeder mist haar dikke buik en deelt haar emotie met haar volgers door middel van haar bijzondere naaktfoto.

Onder haar zwart-wit fotootje schrijft ze: ,,Maanden geleden legde ik deze foto vast. Een silhouet van mijn ongeboren zoon en ik. Ik besefte dat mijn lichaam nooit mooier kon worden dan het op dat moment was. Ik besefte dat mijn lichaam nooit iets mooiers kon dragen dan dit. Gek genoeg vervagen de herinneringen aan deze buik. Ik weet soms niet meer hoe de flinke schoppen tegen mijn ribben voelden. Of hoe mijn zoon zich soms helemaal omdraaide en mijn buik alle kanten opging. Dat mis ik. Het gevoel van:Je bent van mij en alleen van mij. Ik hoef je nog niet te delen met de grote mensen wereld. Destijds durfde ik deze foto niet te delen. Maar nu vind ik het de mooiste foto die er van mezelf bestaat. Mijn lichaam wordt nooit mooier dan toen.”

Reacties

Haar Instagram stroomt vol van de positieve reacties op haar naaktfoto. Een volger schrijft: ,,Uitvergroten en af laten drukken en aan de muur. Wat een fantastische foto.” ,,Prachtig! Rox! Stoer dat je dit doet! I love it”, schreef een ander. Een ander schreef dat ze zelfs kippenvel kreeg door het verhaaltje dat Roxeanne onder haar foto heeft geschreven.

Tatoeage

De Instagramaccounts van de trotse moeder en vader Erik Zwennes staan vol met schattige foto’s van hun kleine Fender. Het stel werd tien juli de ouders van hun baby en nog elke dag genieten ze volop van Fenders komst. Dat Erik zo trots is, is niet alleen te zien aan zijn Instagram, maar ook aan zijn tatoeage die hij de afgelopen maand heeft laten zetten.

 

https://www.instagram.com/p/BpbfTh5CFEn/?taken-by=roxeannehazes

https://www.instagram.com/p/BoemOqMCkk9/?taken-by=erikzwennes

https://www.instagram.com/p/Bph5ZXgHZua/?taken-by=erikzwennes

 

 

Tags

ANDRÉ HAZESBABYERIK ZWENNESFENDERFENDER ZWENNESHAZESNAAKTFOTONAAKTFOTO'SROXEANNE HAZESTATTOOZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck