Roxeanne Hazes onthult haar gewicht

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het lichaam van Roxeanne Hazes is altijd al wat vorser geweest, maar sinds haar zwangerschap zijn er flink wat kilootjes bijgekomen. Hoewel de zangeres zich niet schaamt voor haar lichaam, ziet ze wel in dat een lager gewicht gezonder voor haar is. Daarom heeft ze zichzelf voorgenomen een personal trainer in te schakelen.

86 kilo geeft de weegschaal nu aan als Rox erop gaat staan. Dat zeg ze op Instagram. De zangeres is ook redelijk klein, dus dat gewicht moet naar beneden. ,,Ik vind mijn buik niet bepaald het mooiste deel van mijn lichaam. Er hoeft maar iets van spanning voor te komen en ik ben ziek. Mijn buik is daardoor altijd opgezet en dat doet pijn”, zegt de zangeres op Instagram. Gelukkig onderneemt ze actie, want in haar agenda staat al een afspraak met een personal trainer. Dezelfde trainer hielp haar eerder om twintig kilo af te vallen.

Sokken

Ze ondervindt ook problemen door haar overgewicht. Zo vertelt ze dat het aantrekken van sokken ‘slopend’ is. ,,Ik heb de term ‘je eet voor twee’ wel iets anders benaderd”, geeft ze toe aan een fan over haar zwangerschap. Gelukkig vindt haar verloofde Erik Zwennes haar prachtig en heeft ze zich voor hem nooit geschaamd voor haar lichaam. Volgers op Instagram zijn een stuk kritischer dan haar verloofde. Want als Roxeanne een foto van zichzelf plaatst in een pikante outfit, reageren veel mensen verbaasd. Gelukkig is de zangeres zelfverzekerd genoeg om zich niets van negatieve commentaren aan te trekken.

Tags

GEWICHTHAZESKILO'SOVERGEWICHTROXEANNETRAINENZWAARZWANGERSCHAP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck