Roxeanne te bloot voor Facebook

Door: DitjesenDatjes
15-10-2019

Blote schouders en een diep decollete: niets bijzonders tegenwoordig. Toch is de foto die Roxeanne onlangs op Facebook postte verwijderd. Waarom? Ze zou te bloot op het kiekje staan.

Naakt

Nadat haar foto is verwijderd schrijft de zangeres iets in haar Insta Stories. ,,Facebook haalde deze advertentie eraf. Het was ’te naakt’.” Inmiddels is ook die foto niet meer in haar Instagram Stories terug te vinden. Het zou kunnen dat ook die foto is verwijderd.
De foto hoort bij haar nieuwe single Kapot. Dat nummer gaat over het liefdesverdriet dat ze de afgelopen jaren heeft meegemaakt.

Facebook heeft strenge richtlijnen voor foto’s waar teveel naakt op is te zien. Iets waar Roxeanne waarschijnlijk niet achter zal staan. Zij post regelmatig uitdagende foto’s en is altijd, ook toen ze nog kilo’s zwaarder was, altijd positief geschreven over haar lichaam.

View this post on Instagram

Vanmorgen stond ik echt een beetje emo op. Vanavond staan mijn band en ik in een uitverkochte @paradisoadam grote zaal, met het tofste voorprogramma @hetiseenwies en is mijn nieuwe single Kapot sinds vannacht overal te beluisteren. Ik schreef Kapot met @lomartens en @matthijsderonden. Een verhaal uit mijn rugzakje met hartenpijn. Vanavond spelen we ‘m voor het eerst live, samen met nog wat nieuwe muziek, dat nog nooit de studio uit is geweest. Omdat ik je wil laten horen waar ik de afgelopen maanden mee bezig ben geweest… Natuurlijk spelen we ook alles wat je al kent en wordt deze avond gewoon een kapot hard feestje. CAN’T WAIT, MY LOVES! Kapot beluisteren? Check de link in mijn bio. 💔❤️ #kapot #paradisoamsterdam #jemoeroptoer 💛💚💛💚

A post shared by 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) on

 

Meer DenD