RTL Boulevard toont pestgedrag naar Rachel Hazes door kroketten te serveren

Boulevard treitert Rachel nog even na
Door: Lola van Leeuwen
24-01-2023

,,Ik kijk nu echt heel anders naar m’n kroketje”, schrijft een DenD-lezer. Sinds Yvonne Coldeweijer haar ‘aartsvijand’ Rachel Hazes een gecremeerde kroket heeft genoemd, kijken veel mensen anders naar deze snack.

Na de uitspraak van de rechtbank van Amsterdam, dat Yvonne Coldeweijer haar video over Rachel Hazes moet verwijderen en een rectificatie moet plaatsen, 2werd ook beslist dat de juicevlogger de term “gecremeerde kroket”, waarmee zij naar Hazes verwees, niet meer mag gebruiken. RTL Boulevard doet hier nog even een schepje bovenop.

Broodjes kroket geserveerd

Om dat te vieren dat de zaak tussen Coledeweijer en Hazes erop zit, serveert Miljuschka Witzenhausen broodjes kroket aan het einde van de uitzending. Dit doet de culinair expert nadat de Boulevard presentatoren meerdere malen de woorden ‘gecremeerde kroket’ hebben uitgesproken. Kijkers kunnen de grap waarderen, maar velen ook niet…

In de studio zorgt het pestgedrag wel voor wat hilariteit. Op Twitter daarentegen, zijn sommigen er wel een beetje klaar mee. ,,Gecremeerde kroket mag niet meer samen genoemd worden met #RachelHazes. Toch lukt het #rtlboulevard dit >20 keer te doen in 10 minuten..”, schrijft een Twitteraar. In een andere tweet staat: ,,Neem iedere keer een shot als een presentator van #rtlboulevard gecremeerde kroket zegt!! Ik zit al op 5″.

‘Kinderachtig’

Voor kijkers is het overduidelijk dat het een sneer is naar Rachel Hazes. ,,Die #rachelhazes krijgt nog een trap na van @RTLBoulevard allemaal een #kroket in de studio”, aldus een Twitteraar.

Meer DenD