RTL geeft reactie op ‘gevecht’ Waylon en Ali

Ruzie TVOH
Door: Eva Steins
13-01-2021

RTL heeft gereageerd op de geruchten dat The Voice Of Holland-coaches Waylon en Ali een knokpartij hebben gehad. Dit werd gisteravond beweerd door Albert Verlinde in de uitzending van Shownieuws.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In Shownieuws vertelde presentator Albert Verlinde dat de bom flink gebarsten zou zijn achter de schermen bij The Voice. De presentator beweerde dat Ali en Waylon het na een verhitte discussie besloten uit te vechten op de wc. De coaches zouden volgens Albert uit elkaar zijn gehaald door productiemedewerkers…

Discussie

Vandaag reageert RTL op de geruchten die door Verlinde in de wereld geholpen werden. Aan Shownieuws laat een woordvoerder weten dat het verhaal voor hun erg onbekend klinkt.

,,Wij begrijpen niet waar Albert Verlinde dit verhaal vandaan haalt. De coaches van The voice of Holland hebben weleens een stevige discussie met elkaar, ze hoeven het niet altijd eens te zijn. Dat houdt het ook interessant voor de kijker. Maar het is pertinent onwaar dat Ali en Waylon met elkaar op de vuist zijn gegaan. De coaches en presentatoren van The voice of Holland zijn niet beschikbaar voor interviews.”

LEES OOK:

DEZE coaches van the Voice zouden gevochten hebben

Meer DenD