RTL maakt zes nieuwe Robinsons bekend

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

RTL heeft zes nieuwe deelnemers van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson bekendgemaakt. Radiopersoonlijkheden Eva Koreman (3FM), Fien Vermeulen (Qmusic) en Eva Cleven (FunX), ex-profhandbalster Yvette Broch, televisiekok Hugo Kennis en YouTuber Rijk Hofman gaan dit jaar de uitdaging aan. Hun deelname werd woensdagmiddag onthuld op station Utrecht Centraal.

Dionne Slagter

Eerder werd al bekendgemaakt dat 3FM-dj Frank van der Lende, YouTubers Kalvijn en Dionne Slagter, ex-Dolly Dot Anita Heilker en verslaggever Jaap van Deurzen meedoen aan Expeditie Robinson. Ook presentator Rob Geus, catwalkcoach Mariana Verkerk en zangeres Shary-An Nivillac zijn in het twintigste seizoen van het programma te zien. Van het totale deelnemersveld van twintig zijn nu nog zes namen onbekend.

Expeditie Robinson is op 1 september voor het eerst te zien. De show is verhuist van RTL 5 naar RTL 4 en heeft een prominente plek gekregen in de zondagavondprogrammering.

De presentatie is in handen van Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels. Kaj volgt Dennis Weening op, die eind vorig jaar werd ontslagen door RTL.

 

 

Tags

DEELNEMERSEXPEDITIE ROBINSONKALVIJNNIEUWROB GEUS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck