RTL stopt samenwerking met Danny de Munk na aangifte

RTL helemaal klaar met Danny de Munk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

RTL heeft de samenwerking met Danny de Munk per direct gestopt. De zanger zou later dit jaar te verschijnen in ‘I Can See Your Voice’, maar na de aangifte wegens verkrachting zal Danny niet meer te zien zijn in het programma.

De opnames van ‘I Can See Your Voice’ gaan volgende week van start, zónder panellid Danny de Munk. Dit besluit is genomen nadat naar buiten kwam dat er aangifte is gedaan tegen de zanger.

Op zoek naar iemand anders

Een vrouw, die tussen 2007 en 2008 nauw samenwerkte met De Munk in de musical Ciske de Rat, heeft aangifte tegen de zanger gedaan wegens verkrachting. En hoewel Danny stellig ontkent dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag, stopt RTL toch de samenwerking.

,,Het onderzoek naar de aangifte valt samen met de start van de opnameperiode van een nieuw seizoen ICSYV. We hebben het met Danny besproken en zijn het er met elkaar over eens dat hij onder deze omstandigheden niet zal deelnemen als panellid aan het programma. Dat betekent dat we voor dit seizoen op zoek gaan naar iemand anders”, meldt RTL.

Talpa wél verder met Danny

Danny is momenteel ook te zien in ‘De Hollandse Nieuwe’ op SBS 6. Talpa liet eerder vandaag weten dat de aangifte geen gevolg heeft voor het programma en daarom op de buis blijft.

Tags

AANGIFTEDANNY DE MUNKRTLTALPA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck