‘RTL WOEST op Bridget Maasland!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Al maanden is Bridget niet meer te zien geweest in RTL Boulevard. De zender zelf vertelde dat dat kwam door corona-maatregelen en dat de blondine snel weer ingezet zou worden, maar een insider weet meer.

Primeur weggeven

Aan Weekblad Weekend vertelt iemand dat het niets te maken heeft met het coronavirus, maar wel met de relatie van Bridget met André. Terwijl Bridget graag over anderen roddelt in RTL Boulevard en mensen aan het praten probeert te krijgen, hield ze zelf haar lippen stijf op elkaar. Tot ergernis van de redactie. En toen Bridget eindelijk besloot iets te zeggen over de break-up tussen haar en de 26-jarige zanger, deed ze dat niet in haar eigen RTL Boulevard maar op Radio 538! De primeur gaf ze zomaar weg. En ook het tweede interview was niet voor RTL, want dat gaf ze op de regionale zender NH Radio!

‘Totaal niet meer geloofwaardig’

Niet zo chique van Bridget, en volgens de insider is RTL dan ook woest op de blondine. ,,Ik zou me als ik haar collega was niet drie- maar vierdubbel genaaid voelen en aansturen op ontslag. Ten eerste omdat ze haar eigen collega’s compleet voor schut zet. En ten tweede omdat het totaal niet meer geloofwaardig is als zij daar als presentatrice achter de desk staat en zich een mening aanmeet over wie of wat dan ook”, schreef Angela de Jong na de interviews van Bridget aan andere media. RTL heeft Bridget dus flink straf gegeven en op time-out gezet. De grote vraag is: kan RTL Bridget vergeven of ze niet meer terugkeren in RTL Boulevard?

Tags

ANDRÉBOOSBRIDGETRTL BOULEVARD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck