Ruben Nicolai met zomerquiz richting miljoen

Door: DitjesDatjes
11-07-2019

AMSTERDAM - Het programma Ik weet er alles van zit in de lift. De zomerquiz met Ruben Nicolai trok woensdagavond 946.000 kijkers, blijkt uit de cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Niet eerder stemden zo veel tv-kijkers af op de quiz die in het gat is gesprongen dat Goede tijden, slechte tijden achterliet in verband met de zomerstop.

AMSTERDAM – Het programma Ik weet er alles van zit in de lift. De zomerquiz met Ruben Nicolai trok woensdagavond 946.000 kijkers, blijkt uit de cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Niet eerder stemden zo veel tv-kijkers af op de quiz die in het gat is gesprongen dat Goede tijden, slechte tijden achterliet in verband met de zomerstop.

Ik weet er alles van ging maandag van start met 791.000 kijkers. Daarmee scoorde het programma al beter dan GTST, dat de laatste maanden minder bekijks trok. De soap was in zijn hoogtijdagen goed voor ruim 1,8 miljoen kijkers, maar trok het afgelopen seizoen aanzienlijk minder kijkers. Er wordt zelfs gespeculeerd over een verhuizing van GTST, dat sinds 1990 op RTL 4 te zien is.

De zomerquiz staat op de vijfde plek van best bekeken programma’s van woensdag. De kijkcijferlijst wordt aangevoerd door het NOS Journaal van 20.00 uur, dat 1.862.000 kijkers trok.

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen