Run-DMC treedt op met Aerosmith bij Grammy’s

Door: DitjesDatjes
15-01-2020

De rappers van Run-DMC en de rockers van Aerosmith staan samen op het podium tijdens de ceremonie van de Grammy’s later deze maand. Variety weet te melden dat de twee bands hun gezamenlijke hit Walk This Way live ten gehore zullen brengen.

Aerosmith speelt een medley van de grootste hits van de rockgroep tijdens de jaarlijkse uitreiking van de belangrijkste muziekprijzen van Amerika. Daar maakt dus ook Walk This Way onderdeel van uit. De rockers brachten het nummer met succes uit in 1977. Een kleine tien jaar later kwam raptrio Run-DMC een cover uit, waar Aerosmithzanger Steven Tyler op meezong en gitarist Joe Perry ook op te horen was.

De Grammy’s worden op 26 januari uitgereikt in Los Angeles. Net als vorig jaar presenteert Alicia Keys de avond. Ook Billie Eilish, Lizzo, Blake Shelton en Gwen Stefani; Ariana Grande en Demi Lovato treden op tijdens de ceremonie.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen