Ruud de Wild geschrokken van reacties op docuserie: ‘Is mijn schuld’

Ruud in shock om slechte reacties op docuserie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ruud de Wild en Olcay Gulsen geven in de docuserie Ruud & Olcay een inkijkje in hun leven en relatie. Helaas is de serie een stuk minder populair dan ze hadden verwacht: de eerste aflevering trok maar 586 duizend kijkers en daarmee belandden ze op de allerlaatste plek in de kijkcijfer top 15. Ruud is behoorlijk geschrokken van de reacties en trekt het boetekleed aan.

Hoewel de serie van Ruud en Olcay veel gepromoot werd, zorgt de serie voor een lelijke dip op NPO 1. Volgens kijkcijfer-expert Tina Nijkamp is dat niet heel verrassend. ,,Het programma heeft niet een BN’er met een fanbase en er zijn te weinig side characters. Dat is de voorwaarde voor een realityserie om succesvol te zijn”, schreef Tina op Instagram.

Ruud trekt boetekleed aan

Ruud en Olcay zijn behoorlijk geschrokken van de reacties op de serie en Ruud neemt de schuld op zich. Olcay deelt een filmpje waarin te zien is dat Ruud een vreemde outfit aan heeft. ,,Wat heb jij aan?”, vraagt ze aan haar partner. ,,Ik heb een boetekleed aan”, antwoordt Ruud. Waarom? ,,Ik heb de recensies over onze serie gelezen. Dus ik denk ik doe het zelf maar aan.”

Olcay baalt

Olcay liet eerder al weten enorm te balen als de docuserie een flop wordt. ,,Ik zou wel echt balen als het niet goed bekeken zou worden”, zei Olcay in gesprek met De Telegraaf. ,,Sorry, we zijn hier sinds november mee bezig. Ik heb dan toch een soort ambitieniveau. Ik zou het heel erg vinden als mensen het niet leuk zouden vinden en ik zou het ook heel erg vinden als mensen er niet naar zouden kijken. daar ben ik gewoon eerlijk over.”

Tags

OLCAY GULSENRUUD DE WILD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck