Ruud en Olcay maken de ,,zoveelste podcast”

Door: Kees van der Made
16-01-2022

Ruud de Wild en Olcay Gulsen gaan samen weer een podcast maken. Eerder deden zij dat ook al voor NPO Radio 2.

Olcay Gulsen en Ruud de Wild hebben goed nieuws. Ze gaan een eigen podcast beginnen. Dat laat Olcay Gulsen via haar Instagram Stories weten. ,,Oh, de zoveelste podcast”, zegt De Wild op de Story. Ze geven aan dat er niet echt iets nieuws komt, toch gaan ze het wel op geheel eigen wijze doen. Ruud de Wild: ,,Het leuke is wel, jij bepaalt de inhoud.” Olcay Gulsen vervolgt: ,,Ja, want jij kunt iedere week ons vertellen waarvan jij graag wil dat wij het over hebben. Niet ingewikkeld, gewoon via Instagram.”

Geëmancipeerd

Daarop volgen enkele voorbeelden waar de podcast over kan gaan. Bijvoorbeeld of het echt geëmancipeerd is of de man altijd de was moet doen. En of er nog échte man- en vrouwtaken bestaan. Maar de lijst van mogelijkheden is eindeloos. Ook opvoeden, of de omgang met de wereld is een optie. Wanneer en waar de podcast te beluisteren gaat zijn laten ze overigens niet weten.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat het tweetal een podcast met elkaar opneemt. Eerder presenteerden zij al Wild in het Weekend: Ruud vs. Olcay voor NPO Radio 2.

Meer DenD